Doreza boksi per femije, Everlast, e zeze/blu 600698-M

1,800 Lekë

Doreza boksi per femije, Everlast, e zeze/blu 600698-M

PERSHKRIMI :

Te ndertuara nga material I cilesise me te larte. Me butesi maksimale per te mbrojtur moshat e vogla nga goditjet gjate lojes dhe me suport shume te larte te kyceve, per te eliminuar demtimet. Sigurojne jetgjatesi dhe mbrojtje maksimale te femijes gjate oreve te shumta te stervitjes.

Category: Tag:

SHOPPING CART

close