Dekor Muri 5 Kafshe

377 Lekë

Dekor Muri 5 Kafshe-1177546 J

PERSHKRIMI:

Ngjitëse muri të bëra me material shkumë të butë me dizajnë Kafshë xhungle 24×15 cm.

Dekoroni dhomën e fëmijëve me afishe lehtësisht dhe shpejt me dizajnë të gëzueshme me ngjyra të gjalla.

Paralajmërim: Mundësia e heqjes së bojës kur e hiqni nga muri.

Produkti është vetëm për përdorim dekorativ. Mbajeni larg fëmijëve.

Materiali: Shkumë

Cope: 5 copë

* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç

SKU: 93613382 Category: Tag:

SHOPPING CART

close