Dege Krishtlindjesh Dekorative Bredh Me Boce Pishe 15Cm

Krahasoni

349 Lekë

Dege Krishtlindjesh Dekorative Bredh Me Boce Pishe 15Cm-1184047

PERSHKRIMI:

Stoli i Krishtlindjeve me kapëse, degë pishe me kone pishe, fruta dhe shegë të vogla të kuqe.
Kombinoni ngjyrat e njëjta ose të ndryshme në degët e pemës për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra E kuqe jeshile.
Materiali Plastike.

 

SHOPPING CART

close