Chicco Baby Steps Baby Walker P-B

6,040 Lekë

Chicco Baby Steps Baby Walker P-B

PERSHKRIMI :

Walker Aktiviteti Chicco Baby Steps

-Ndihmon beben të ngrihet dhe të ndërmarrë hapat e tij të parë për sigurinë e plotë.

-Gjithcka qe duhet te beje femija eshte qe te mbajë lart lodrën, të fillojë të ecë dhe lodra menjëherë fillon të luajë një melodi argëtuese e cila ndalon, sa më shpejt që fëmija të ece, duke e inkurajuar atë të lëvizë disa hapa më shumë.

-Eshte gjithashtu një qendër aktiviteti me lojëra, drita dhe efekte argëtuese të tingullit.

Mosha: nga 9 muaj+

SKU: 19328562 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close