Cante transporti per mace 37x22x20 cm 50798

4,500 Lekë

Cante transporti per mace 37x22x20 cm 50798

PERSHKRIMI:

Cante transporti për te mbajtur kafshen tuaj në makinë në një vend të sigurtë .

Ajo ka një hapësirë ​​të madhe të brendshme për të siguruar komoditetin e kafshëve.

Me dizanj të veçantë përshtatet me shumicën e bagazhit të çdo makinë.

Ajo është prodhuar me materiale të cilësisë së parë, e fortë dhe rezistente.

Me pjese anti rreshqitese për transport të lehtë.

  • Masa : 37x22x20 cm

 

SHOPPING CART

close