Cante transporti makine per kafshe shtepiake 51256 -M

2,100 Lekë

Cante transporti makine per kafshe shtepiake 51256 -M

PERSHKRIMI:

Cante transporti për te mbajtur kafshen tuaj në makinë në një vend të sigurtë .

Ajo ka një hapësirë ​​të madhe të brendshme për të siguruar komoditetin e kafshëve.

Me dizanj të veçantë përshtatet me shumicën e bagazhit të çdo makinë.

Ajo është prodhuar me materiale të cilësisë së parë, e fortë dhe rezistente.

Me pjese anti rreshqitese për transport të lehtë.

Me derë te përparme te madhe , së bashku me grilat anësore siguron një qarkullimin te mire të ajrit brenda mbajteses, duke siguruar një ventilim korrekt.

  • Materiali : Najlon
  • Masa : 54 x 93 x 54cm

 

SHOPPING CART

close