Cante Shkolle Per Vajza Lol Surprise P-B

7,700 Lekë

Cante Shkolle Per Vajza Lol Surprise P-B

PERSHKRIMI:

Cante shpine me zinxhir me kukullat e preferuara Lol Surprise.

Me rripa te mbushur e te rehatshem dhe me xhepa te madhesive te ndryshme per te mbajtur sendet e shkolles.

SKU: 65468857 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close