Cante Shkolle Per Femije Frozen P-B

2,100 Lekë

Cante Shkolle Per Femije Frozen P-B

PERSHKRIMI:

Sequensa  shumëngjyrëshe për të kompozuar fytyrën e Elsës për këtë çantë shpine Frozen.

Rripa shpatullash të mbushura dhe pëlhura cilësore për një produkt që vajzat tuaja të vogla do të pëlqejnë.

 

SKU: 74933518 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close