Cante Shkolle Per Djem Seven P-B

10,500 Lekë

Cante Shkolle Per Djem Seven P-B

PERSHKRIMI:

Urban Rock është çanta shpine Seven me një stil të fortë.
Rripa shpine te rehatshem dhe komod.
Xhepa te shumte per te vendosur mjetet shkollore.

SKU: 85712282 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close