Cante Shkolle Charro Fashion

4,900 Lekë

Cante Shkolle Charro Fashion

PERSHKRIMI:

Baganta e gjërë shkollore e bërë nga një material me cilësi të lartë.

Paketa e shpinës ka tre sirtarë të bollshëm të zinxhirit, një xhep të përparmë me zinxhir dhe dy xhepa rrjetë në anët e përshtatshme për një shishe uji ose lëng.

 Materiali: 90% poliester, 10% PVC

Dimensionet: 44.5 * 30 * 19 cm

SKU: 43346316 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close