Çantë për biçikletë DUNLOP, 19x13x6 cm , poliester 51804

Krahasoni

1,890 Lekë

Çantë për biçikletë DUNLOP, 19x13x6 cm , poliester 51804

PERSHKRIMI:

Është nje çantë perfekte për përdorim të përditshëm, ku ju mund të merrni me vete lehtësisht gjërat tuaja kudo që të shkoni. Kjo çantë ka dy hapësira magazinimi deri ne 1.5 Lt dhe me një mbyllje me ngjitës.

  • Përmasat : 19x13x6 cm
  • Materiali : Poliester
SKU: 74419544 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close