Cante Kopshti Spiderman 27x8x32Cm 1199005-J

Krahasoni

3,079 Lekë

Cante Kopshti Spiderman 27x8x32Cm 1199005-J

PERSHKRIMI :

Çantë kopshti – çantë shpine për djalin, dy xhepa me 2 xhepa me rrjetë

Me model 3D Spiderman dhe një kartë në anën e pasme për detajet e fëmijës.

Ka zinxhirë të qëndrueshëm dhe rripa të rregullueshëm.

Ai përshtatet me të gjitha pajisjet e nevojshme shkollore dhe e bën lëvizjen e përditshme të fëmijës më të lehtë dhe më argëtuese!

SKU: 91411653 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close