fbpx

Bush v.10 h.15 331852

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

300 Lekë

Bush v.10 h.15 331852

PERSHKRIMI:

Bush më së shumti i rritur në tokë të pastër, të lagur, të mirë-drenazhuar në diell të plotë në hije pjesë. Bimët do të rriten mirë në një sërë situatash të hijes së pjesës, duke përfshirë kushtet e hapura të diellit ose hije të lehta me disa orë diell në mëngjes ose diell të pasdites. Bimët mund të rriten në afërsi të hijes së plotë, por në mënyrë tipike janë më pak të fuqishme dhe më të hapur me densitet të ulur të gjetheve.Bimët preferojnë tokat me një pH prej pak acid deri në pak alkaline. Bimët përgjithësisht tolerojnë krasitjen dhe prerjen. Krasitja nuk duhet të bëhet kurrë para datës së pranimit të pranverës së fundit. Shkurtimi shumë herët në pranverë shpesh nxit rritjen e re të tenderit që mund të dëmtohet ose të vritet nga një acar i pranverës vonë. Shmangni kultivimin rreth bimëve, sepse ato kanë rrënjë të cekët.Merr forma te ndryshme me ane te krasitjeve.

  • Emri shkencor : Buxus Sempervirens
  • Ekspozimi : Eshte bime e ambjenteve te brendeshme
  • Ujitja : Terreni mbahet I lagur por duhet te evitohen ujitjet e teperta ne dimer.
  • Terreni : Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
  • Ushqyesit – NPK : Gjate periudhes se rritjes, bima ushqehet cdo jave me pleh specifik
SKU: 43527334 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close