Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me Bore Me 790-Dege 1.8M

16,799 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me Bore Me 790-Dege 1.8M-1156762

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër me borë, me gjeth të dendur, kone pishe dhe 790 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër.
Diametri x Lartësia 1.05m×1.80m.

 

SKU: 66529551 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close