Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 758-Dege 2.1M

11,199 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 758-Dege 2.1M-1130305

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve e hollë, jeshile, me gjeth të dendur dhe 758 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër.
Diametri x Lartësia 0,9cm × 2,10cm.

 

SKU: 35493674 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close