Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 540-Dege 1.82M

6,999 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 540-Dege 1.82M-1021586

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve, e gjelbër, me gjeth të dendur dhe 540 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër.
Diametri x Lartësia 1.10m×1.80m.

 

SKU: 82348174 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close