Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 105-Degë 1M

2,799 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri Jeshil Me 105-Degë 1M-1154058

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve e gjelbër me 105 degë të integruara.

Ka një bazë plastike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E gjelbër.
Diametri x Lartësia 0,6m ×1m.

 

SKU: 36858478 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close