Bredhi Vitit Te Ri I Bardhe Me 540-Dege 1.80M

Krahasoni

6,999 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri I Bardhe Me 540-Dege 1.80M-1108012

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve, e bardhë, me gjeth të dendur dhe 540 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E bardhë.
Diametri x Lartësia 1m × 1.80m.

 

SKU: 36623214 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close