Bredhi Vitit Te Ri I Bardhe Me 400-Dege 2.40M

Krahasoni

4,199 Lekë

Bredhi Vitit Te Ri I Bardhe Me 400-Dege 2.40M-1074072

PERSHKRIMI:

Pema e Krishtlindjeve, e bardhë, me gjeth të dendur dhe 400 degë të integruara.

Ka një bazë metalike dhe montim të lehtë.
Ngjyra E bardhë.
Diametri x Lartësia 0.9m × 1.50m.

 

SKU: 52989156 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close