Boks Per Karaoke

2,000 Lekë

Boks multifunksional me bluetooth

PERSHKRIMI:

boks me bluetooth me bateri te integruar

 Altoporlante ze shum te paster dhe bass shum te mire
Kapaciteti 1200 mAH
Mbeshtetja maksimale e memories USB 32Gb
Madhesia e produktit 12×9.4 x24.6cm

SHOPPING CART

close