,

Boks multifunksional me bluetooth

2,000 Lekë

Boks multifunksional me bluetooth

 

PERSHKRIMI:

boks me bluetooth me bateri te integruar
2 Altoporlante ze shum te paster dhe bass shum te mire
Kapaciteti 1200 mAH
Mbeshtetja maksimale e memories USB 32Gb
Madhesia e produktit 12×9.4 x24.6cm -Auris

 

SHOPPING CART

close