,

Boks GTS-1548 me wireless speaker extra BASS

Krahasoni

2,700 Lekë

Boks GTS-1548 me wireless speaker extra BASS

 

PERSHKRIMI:

?Madhësia dhe njësia e altoparlantit:
8 inç
?Bateri e ringarkueshme 1200 mAh
Aksesorët:Kabllo USB x Mikrofon me tela

 

SKU: 32865649 Categories: ,

SHOPPING CART

close