Boje Per Vezet E Pashkes Me 5 Ngjyra Kristal

Krahasoni

150 Lekë

Boje Per Vezet E Pashkes Me 5 Ngjyra Kristal 1127306-J

PERSHKRIMI:

Paketa përmban bojë vezësh në 5 ngjyra të kuqe, portokalli, të verdhë, blu dhe jeshile për 50 vezë dhe kristale për 10 vezë.

Pesha e paketimit: 12 g.

SKU: 85115931 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close