Blender Profesional 600W

Krahasoni

8,400 Lekë

Blender Profesional 600W-BP602

PERSHKRIMI:

Blender i bërë me trup çeliku dhe plastik është në gjendje të presë plotësisht përbërësit në pak minuta falë fuqisë 600 W,

Ju do të ruani të gjithë lëndët ushqyese dhe kripërat minerale.

Kupa e blenderit që mund të lahet në enëlarëse është prej qelqi dhe ka një kapacitet prej 1.5L, që plotëson nevojat e familjes suaj.

Krahasuar me enën plastike, ena prej qelqi nuk përmban kimikate të dëmshme dhe më e qëndrueshme, mund të përdoret me besim.

Është i pajisur me një grup prej 4 tehe çeliku të lëvizshme, të cilat mund t’i hiqni lehtësisht në fund të çdo përdorimi.

SKU: 88992235 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close