Blender Personal Blender 2 in 1

6,384 Lekë

Blender Personal Blender 2 in 1-BP600

PERSHKRIMI:

Blender praktik me trup ABS, tehe inox dhe enë me grada tritan 600ml.

Ndezja me vidhosje të enës në bazë.

Funksioni 2 në 1 falë kapakut të përshtatshëm me grykë me vidë në vend të teheve që ju lejon të sillni smoothie-n kudo duke e kthyer enën në një shishe uji të përshtatshëm.

SKU: 78145943 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close