Blender Dore Immersion Blender 600W

5,040 Lekë

Blender Dore Immersion Blender 600W-BP653

PERSHKRIMI:

Strehimi prej çeliku inox mbulon këtë mikser me një shufër çeliku të lëvizshme dhe lehtësisht të pastrueshme 16,5 cm të gjerë.

Shpejtësia e rregullueshme, funksioni turbo, një buton, 4 tehe prej çeliku inox dhe doreza ergonomike.

Kabllo rryme: 1.2 m.

Fuqia: 600W.

Permasat: 16cm x 8cm x 25cm

Pesha: 1.4kg

 

SKU: 91432421 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close