Blender Dore Hand Blender 3 in 1 600W

8,064 Lekë

Blender Dore Hand Blender 3 in 1 600W-90450

PERSHKRIMI:

Blenderi ka 5 shpejtësi.

Blender për perime dhe fruta.

Prerës me teh inox.

Kavanoz qelqi.

Fuqia; 600W

Madhësia e paketimit: 26cm x 15cm x 25cm

SKU: 12815381 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close