Blender Chopper Double Blade 400W

5,208 Lekë

Blender Chopper Double Blade 400W-90461H

PERSHKRIMI:

Helifikues praktik me trup ABS dhe enë plastike me kapacitet 500ml.

Çiftet e dyfishta të teheve prej çeliku inox lejojnë një copëtim homogjen të ushqimit në të gjithë enën.

Mundësia e përdorimit me një teh të vetëm.

Dy shpejtësi, në varësi të presionit të ushtruar.

Sistemi i sigurisë dhe këmbët jo rrëshqitëse që garantojnë qëndrueshmëri.

Lehtë për t’u çmontuar dhe pastruar.

SKU: 66381628 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close