Mbajtese Qiriri Metalike Bronz Ngjyre E Zeze Me Varje 18 Cm

600 Lekë

Mbajtese Qiriri Metalike Bronz Ngjyre E Zeze Me Varje 18 Cm 1143801-J

PERSHKRIMI:

Bazament dekorativ, metal, i hapur, i varur, me eksterier të zi dhe të brendshëm bronz.

Materiali: Bakër.

Ngjyra: e zezë Bronz

Diametri x Lartësia: 10×18 cm

Materiali i produktit: Metal

SKU: 64312547 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close