Arush Pellushi Poliester i Bardhe

Krahasoni

10,956 Lekë

Arush Pellushi Poliester i Bardhe-29619-M

PERSHKRIMI

Arushët e pellushit janë perfekt si dekor dhome dhe një shok gjatë gjumit. Ky ari i madh do të apelojë për të gjitha moshat.
Ideal për dhomat e fëmijëve nga foshnje në kolegj.
Me shprehjen e tij miqësore dhe pellushin e butë do të bëhet një shok i preferuar dhe i besuar.
Specifikime teknike

Lartësia: 30cm.

Materiali: Poliestër.

Gjerësia: 56cm.

Thellësia: 30cm.

SHOPPING CART

close