Arke Kursimi Materiali Metal 16×12 Cm

Krahasoni

350 Lekë

Arke Kursimi Materiali Metal 16×12 Cm 1193055-J

PERSHKRIMI:

Derrkuc metalik për djem dhe vajza, model i zi me fytyra të verdha.

Derrkucja nuk ka kapak.

Gjinia: Unisex

Ngjyra e zezë

Materiali i produktit: Metal

Diametri x Lartësia: 12×16 cm

SKU: 77812576 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close