-4%

Aparat Tensioni Elektronik Me Korent Dhe Bateri

Krahasoni

2,600 Lekë 2,700 Lekë

Aparat Tensioni Elektronik Me Korent Dhe Bateri

PERSHKRMI:

Ky aparat perdoret me fishe dhe bateri për ta mbajtur ne korent qe të mase tensionin gjithmone sakte.
Ekran LCD, dhe nje game e gjere funksionesh.
Treguesi i rrahjeve te zemres.Memorie e ruajtur e matjeve te meparshme.
Mund ta lexoni lehtesisht rezultatin e matjes se tensionit.
I klasifikuar me note ? mbi mesatare ne shkallen e besushmerise.
Memorizon ne grup prej 4 persona, zone ( 99 memorie).
Tregon mesataren e 3 matjeve te fundit.
Tregues kur bateria eshte e shkarkuar.
Tregon daten/oren.Fiket automatikisht.
Perdoret me fishe android dhe bateri.
Perdoret me 4 bateri AAA.
Permasat: 110 mm x 105 mm x 50mm (L*W*H)

SHOPPING CART

close