Altoparlant pasiv me dy drejtimie ARTEC-326

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Altoparlant pasiv me dy drejtimie ARTEC-326

PERSHKRIMI:

Altoparlanti pasiv i plotë me dy drejtime ARTEC-326  frekuencën më të ulët 6 dhe drejtuesin e kompresimit M-26.

Kabineti është prodhuar duke përdorur kompensatë thupër me cilësi të lartë dhe përfundoin me  fund të bojës së zezë të qëndrueshme.

Eshtë ideale për vendet me tavane të ulët, ose hapësirë të kufizuar kur instalohet në pozicionin horizontal.

Dizajni i mbylljes trapezoidale ndihmon në eleminimin e ngjyrosjes së valës në këmbë dhe në të njëjtën kohë, lejon vargje horizontale ose vertikale të mbushura afër.

Një bri i rrotullueshëm lejon që sistemet të instalohen në pozicion vertikal ose horizontal duke ruajtur karakteristikat e nevojshme të shpërndarjes.

Kabineti shperndahet me një  U-mbajtëse.

Performanca
Diapazoni i frekuencës (-10 dB) 60 Hz – 20 kHz
Mbulimi horizontal (-6 dB) 90º
Mbulimi vertikal 60º
Pengesa nominale 16 ohm
Trajtimi i energjisë RMS 200 W
Trajtimi i fuqisë maksimale 800 W
Ndjeshmëria në bosht 1W / 1 m 93 dB SPL
Kulmi maksimal SPL në 1 m   122 dB
Përforcuesi i rekomanduar PA-900
Procesori i rekomanduar DSP-226

Terminalet e Rripit të Barrierës së Mbuluar Lidhësi i Hyrjes Audio
Terminalet e Rripit të Barrierës së Mbuluar Lidhësi i Daljes Audio

Ndertimi Kompest thuper
Gjeometria e mbylljes Trapezoidale
Ngjyra e zezë
Thellësia 260 mm (10,2 in)
Përmasat  550 x 195 x 260 mm
21,7 x 7,7 x 10,2 in
Pesha neto 10,0 kg (22,1 lb)

SHOPPING CART

close