Altoparlant aktiv me dy drejtime FLASH5AV2

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Altoparlant aktiv me dy drejtime FLASH5AV2

PERSHKRIMI:

FLASH5 është plotësimi i fundit në këtë seri të suksesshme të sistemeve të altoparlantëve PROEL.

Ndan të njëjtin dizajn elegant, teknologji te larte dhe cilësinë superiore të zërit të familjes FLASH,.

FLASH5 është modeli më kompakt i serisë.

I projektuar për një larmi ose aplikacione të përforcimit të zërit, ku kërkohet një bandë e plotë, altoparlant ultra-kompakt.

 

SHOPPING CART

close