, , , ,

Active Freedom Kapsula 37.00 g

LR
Krahasoni

4,620 Lekë

Active Freedom Kapsula 37.00 g

Pershkrim:

Active Freedom Kapsula përmban elemente të rëndësishme ushqyese si Vitamina E, D dhe mangani. Këto elemente ndikojnë gjithashtu në konsumimin normal të energjisë.

Përbërësit:
Sulfat glukosaminë (krustacë) (54 %), xhelatinë, sulfat glucosamine (8,1 %), vitaminë E, glukonat mangani, lëndë ndarëse (kripëra magnezi të yndyrënave të gatimit), vitaminë D, ngjyrues (oksid titani).

Kontribuon në ruajtjen normale të kockave dhe muskujtve
– Ndikon në shkëmbimin normal të energjisë
– Ndikon në ruajten dhe formimin e indit lidhës.

 

 

SHOPPING CART

close