Fshese Me Korent Vacuum Cleaner 700W

17,472 Lekë

Fshese Me Korent Vacuum Cleaner 700W-50923

PERSHKRIMI:

Fshesë me korrent kompakt.

Pa çanta.

Sistemi i filtrimit të shumëfishtë me  Filtrin HEPA.

Shpejtësia e rregullueshme.

I reziston zorrës shtypëse.

5 m me rikthim automatik kabllo.

Dorezë për transport të lehtë.

Aksesorë: 1 zorrë,dorezë metalike.

Grykë e kombinuar për dyshemetë dhe qilima.

Grykë për qoshe,furçë për pëlhurë.

Fuqia: 700W

SKU: 48182166 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close