-13%

Furce Flokesh Elektrike Heated Brush Bellissima

Krahasoni

6,600 Lekë 7,600 Lekë

Furce Flokesh Heated Brush Bellissima My Pro PB2 30-11737 Imetec

PERSHKRIMI:

Furça Bellissima My Pro është furça me ngrohje profesionale për të përcaktuar stilin tuaj çdo ditë.

Cilindri i ngrohur me veshje qeramike lejon shpërndarje të barabartë të nxehtësisë dhe rrëshqitje maksimale në flokë.

Fijet profesionale ushtrojnë kontroll efektiv, duke ndihmuar në mbylljen e kutikulave me çdo goditje, për një efekt të butë ose të valëzuar.

Flokët janë të butë dhe me shkëlqim.

Diametri 30mm është perfekt për t’i dhënë vëllim rrënjës edhe në flokë shumë të shkurtër ose për stilimin e ballukeve dhe majave.

Për rezultate më të mira, është shumë e rëndësishme të thani dhe t’i zgjidhni flokët përpara se të përdorni furçën e nxehur të Bellissima My Pro Magic Style Brush.
Doreza dhe maja kundër djegies e bëjnë përdorimin e furçës të thjeshtë dhe të rehatshëm edhe për ata me flokë mesatarisht të shkurtër.

E pajisur me multivoltazh automatik, ideale për tu paketuar edhe kur udhëtoni.

SHOPPING CART

close