Lodra Plazhi, në Shitje

Lodrat e Plazhit dhe Lodrat e Rërës sjellin më shumë kënaqësi në plazh dhe gjithashtu në këndin në formë kutie të improvizuar me rërë! Shoqëruesit idealë për lojërat në plazh ose në kutinë e rërës janë lodrat. Fëmijëve ju shkakton entuziazëm të vërtetë në gjetjen e thesarit të varrosur, ndërtimin e kështjellave prej rëre spektakolare, krijimin e gjurmëve mbresëlënëse të kafshëve, transportimin dhe grumbullimin e rërës nga kamioni dhe kapjen dhe hedhjen e lodrave në plazh. Lodrat e paharrueshme të plazhit dhe lodrat me rërë i përkasin fëmijëve të çdo moshe me një argëtim të pafund.

Moti i ngrohtë dhe ditët e gjata në stinën e verës sjellin mundësi që fëmijët dhe shoqëruesit e tyre të luajnë jashtë. Pavarësisht nëse familja juaj viziton plazhin çdo verë ose ju keni shtuar kohët e fundit një zonë miqësore për fëmijë në oborrin tuaj, lodrat e plazhit dhe lodrat me rërë të PinokuAl mund t’i ndihmojnë fëmijët të argëtohen në natyrë.

Në varësi të imagjinatës së fëmijës suaj, rëra mund të bëhet materiali ndërtimor për një botë në miniaturë, t’u ofrojë atyre mundësinë për të ndërtuar qytete madhështorë, ose t’u sigurojë mundësinë për të krijuar “vakte” shtëpie për mysafirët e pretenduar. Nëse jeni duke investuar në një kuti të re rëre, kërkoni në kategorinë përkatëse të faqes sonë në PinokuAl, ku do të gjeni modelet unike të drurit dhe mbulesat mbrojtëse të tendës. Mbushni me rërë të butë, të imët dhe le të fillojë argëtimi.
Përfshirja e Fëmijëve në Konkurencën Kreative
Fëmijët e rritur mund të mendojnë se janë shumë të pjekur për të luajtur në rërë, por në një kompeticion familjar të skulpturave dhe ndërtimeve të ndryshme ata të përfshihen menjëherë. Pajisni secilin garues me lodra plazhi, lugë plastike, gota matëse dhe penelë për punë detajesh. Loja me rërë është një nga aktivitetet e pakta që mund të bashkojë vëllezërit e motrat së bashku në një pushim familjar. Shikoni se si ata bashkëpunojnë së bashku për një krijimtari të preferuar detare ose sugjeroni që ata të bëjnë një seri rampash dhe tunelesh për mermer ose topa golfi. Dhe, sigurohuni që të keni një furnizim të mjaftueshëm për argëtim dhe peshqirë të veçantë plazhi për pushime.
Luaj Në Mënyrë Të sigurt Me Rërë Dhe Lodra Plazhi
Qëllimi i secilit prind ose kujdestari të fëmijës është një ditë e sigurt, e mbushur me argëtim. Promovoni lojën e rërës duke ndjekur këto këshilla:

Gjithmonë kontrolloni zonën në të cilën fëmija juaj do të luajë, veçanërisht nëse është në një vend publik.

Ndiqni udhëzimet e rekomanduara për aplikimin e kremit kundër diellit; rëra mund të reflektojë rrezet UV edhe nëse fëmija juaj është nën çadër.

Nëse keni një sandbox (kuti e improvizuar me rërë), përdorni gjithmonë një mbulesë kur nuk është në përdorim për të parandaluar lagështirën dhe për të mbajtur jashtë kafshët.

Lani duart pasi të keni mbaruar lojën.

Po shfaqet 1–48 nga 92 përfundime gjithsej

SHOPPING CART

close