Panele të Kontrollit të Hyrjes, në Shitje

Këtu do të gjeni sistemet tona të para-ndërtuara të kontrollit të hyrjes dhe pajisjet elektrike të hyrjes së dyerve, të dizajnuara për të zgjidhur kërkesat e zakonshme të hyrjes për dyert e zyrave, dyert e dyqaneve, dhe madje edhe konfigurimet e dyerve të banjës me krik & jill.

Këtu do të gjeni komplete për hyrjen në tastierë për dyert e zyrave, sisteme të lëshimit të dyerve të dyqaneve ideale për argjendarët dhe licencat jashtë natën vonë, si dhe një sërë zgjidhjesh të bllokimit inteligjent që ju mundësojnë të merrni kontrollin e sigurisë tuaj me metodat moderne dixhitale.

Përderisa këto produkte dhe komplete konsiderohen të gjitha sa më universale, është e rëndësishme të pranoni që të gjitha dyert janë të ndryshme dhe do të duhet të përcaktoni nëse dyert tuaja bien në kategorinë e ‘standardeve’ dhe se zgjidhjet e mbylljeve të ofruara janë konsideruar si të përshtatshme për aplikimet tuaja të veçanta. Por në shumicën e aplikacioneve, këto sisteme do të funksionojnë, pasi ato janë krijuar për të funksionuar për shumicën.

Një Larmi e Gjerë e Sistemeve të Kontrollit të Hyrjes në Dispozicion në Internet me Çmimet më të Ulëta

Pajisjet e kontrollit të hyrjes që janë të shënuara në Pinoku. al janë krijuar me kujdes dhe shfaqen vetëm pasi të keni kaluar një sërë piraterish dhe prishjesh të procedurave. Sistemet e kontrollit të hyrjes janë të kombinuara me kapacitet inovator të rrjetit për zgjidhje të kontrollit të wireless-it. Dorëzimi i zgjidhjeve të plota të sigurisë që janë shumë të afta dhe janë në dispozicion me çmimin me shumicë në Pinoku. al. Prandaj, në mënyrë që të lehtësojmë më së miri një përvojë të klasit të blerjes për blerësit tanë, ne në Pinoku. al kemi paraqitur produkte të kontrollit të hyrjes të markave të njohura domethënë, kontrollin e hyrjes ESSL, hyrjen në kohë reale, Zicom, Vantage, Godrej, Android, sistemet e kontrollit CP Plus, Panasonic, Deltron, dhe shumë të tjerë. Këto marka janë liderë dhe ekspertë të njohur për shpërndarjen e produkteve cilësore për vite me radhë. Merrni akses në një gamë të lartë të produkteve të kontrollit të tilla si sistemet biometrike të frekuentimit të kohës, sistemet e regjistrimit të gjurmëve të gishtave, bravat e kartave swap, bravat e gjurmëve të gishtave, sistemet e frekuentimit të bazuara në karta, skanuesit e fytyrës dhe shumë të tjerë në internet në Pinoku. al

Avantazhet e Makinerive të Kontrollit të Hyrjes

Qëllimi kryesor i një sistemi të kontrollit të hyrjes është të parandalojë hyrjen e paautorizuar në pronën tuaj dhe të kontrollojë lëvizjen e njerëzve brenda. Për shkak të kësaj, sistemet e kontrollit të hyrjes janë të pajisura me shumë karakteristika të përparuara të cilat ndihmojnë në identifikimin e çdo individi që përpiqet të hyjë në ambiente.

Pas identifikimit me sukses të individit, identiteti i individit duhet të vërtetohet për t’u siguruar që vetëm personat e duhur mund të hyjnë në ambiente. Vërtetimi mund të jepet duke përdorur një larmi metodash, për shembull, fjalëkalime, biometrike, karta inteligjente dhe shumë më tepër.

Me vërtetim të suksesshëm, një sistem i kontrollit të hyrjes pastaj bëhet i aftë në kufizimin e hyrjes së shkelësve, duke forcuar pronën tuaj nga ndonjë fatkeqësi.

Blini Markat më të Mira të Sistemit të Sigurisë së Kontrollit të Aksesit

Kompania 3M ishte e njohur më parë si Kompania e Minierave dhe Prodhimit e Minesotës. Ata kanë prodhuar sistemin më të mirë të kontrollit të sigurisë.

Siguria eSSL është një nga kompanitë kryesore biometrike në Indi dhe është rritur në territore ndërkombëtare që nga fillimi i saj.

CP Plus është udhëheqësi global në zgjidhjet e avancuara të sigurisë dhe mbikëqyrjes, të nxitur nga vizioni dhe angazhimi për ta bërë mbikëqyrjen të thjeshtë dhe të përballueshme.

Pse të Blini Sistemin e Kontrollit të Hyrjes në Internet në PinokuAl?

Në PinokuAl, ne e kuptojmë rëndësinë e një sistemi të përparuar të kontrollit të hyrjes në derë, i cili ndihmon në mbajtjen e vendit tuaj të sigurt. Duke marrë parasysh këtë, ne kemi furnizuar me sistemet tona të kontrollit të hyrjes nga markat më të mira dhe më të njohura. Cilësia e produktit është më e rëndësishmja, dhe përveç kësaj ju gjithashtu merrni disa mënyra pagese si bankimi neto, karta krediti / debiti, COD, etj që e bën përvojën e blerjes të qetë. Në PinokuAl, ju gjithashtu mund të blini sisteme të tjera të sigurisë si gjurmuesit GPS, pajisje mbyllëse kundër vjedhjes, alarme sigurie dhe shumë më tepër me një çmim shumë të arsyeshëm.

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

SHOPPING CART

close